Dags att byta däck snart

Nu är det snart dags att byta däck på bilen igen. Vinter är ju över inom mycket kort och då måste jag se till att ordna med det här eller helst redan ha däcken så att jag kan byta direkt, snabbt och smidigt när snön och halkan väl är borta. För det kan komma mycket plötsligt och jag vill under inga som helst omständigheter stå där helt oförberedd. Det är nämligen en smått fruktansvärd känsla enligt min uppfattning och verkligen inget som jag vill vara med om, om det nu är möjligt att undvika relativt enkelt liksom. Nu vet jag i och för sig att vissa personer gillar sådant. Det är mer av en utmaning att liksom inte ha koll på någonting alls men jag har aldrig varit av den läggningen så att säga och jag mycket svårt att föreställa mig att det skulle kunna utvecklas till något som jag gillar, känns inte alls sannolikt faktiskt.

This entry was posted on Monday, February 25th, 2013 at 1:54 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply